Antares

The restyling of a farmhouse masseria in Lecce
SHARE
Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Year:

2015

Location:

Lecce - Italy

Program:

Accomodation / Renewal

Surface:

400 m²

Amount Of Work:

125.000,00 €

Customer:

Privato

Subject:

Preliminary, final and working design, site engineering and security management during the design and site engineering of renewal and extension

Collaborators:

Arch. F.Asani, Arch. D. Bochicchio

State Of The Project:

Ongoing implementation

Antares is an extension and renewal design of a farmhouse masseria realised by MARGINE for a private company. The contractor’s need was to be provided with functional spaces for the storage of agricultural tools, with a swimming pool, and with an indoor place for the restaurant and other activities. Now the implementation design is ongoing.

MARGINE implemented and managed each step of the extension and renewal of the farmhouse, by proposing a design that totally changes the building image, and by giving to it a characteristic feature of Salento masseria, so that to convey the typical local symbols by using local materials and building techniques.